sábado, 28 de febrero de 2009

Bon ritme i bones sensacións

Aquest matí, després de les 7 hores d'esquí d'ahir, no tenia gran cosa planejada tot depenia de amb quin peu em llevés, però m'he notat recuperat d'ahir i he sortit a estirar les cames amb la burreta de carretera, i avui sí que he fet ruta planera, la volta d'Hostalric, però m'he anat animant, em trobava bé de cames, he arribat amb una bona mitja a Hostalric per anar sol, 35,5 km/h de mitjana i 140 ppm, llavors he anat a busacar el Coll de n'Orri, també l'he pujat amb alegria, i és que quan et notes que les cames volen guerra no se dir-lis NO, Llavors he passat per Vent del Pla, La Batlloria, St. Celoni i cap a casa, al final una volta de 63 km. amb poc menys de 2 horetes.

viernes, 27 de febrero de 2009

Avui a Port del Comte


Avui, juntament amb el Xavi em gaudit d'un dia d'esquí a Port del Comte, em tingut un dia esplèndit i fins hi tot amb una mica de caloreta. Em començat a esquiar de bon matí, ja que quan comença a pujar la temperatura, la neu ja comença transformar-se i pasa a neu primavera (pastetes).


La veritat que quan ens ajuntem els 2 palilleros, la llàstima es que encara no disposem de conta quilòmetres als esquís, perquè esquiant de bon matí i fins que ens fan fora de les pistes, perquè tanquen, hem fet molts quilòmetres i fent alguna paradeta obligatoria a repostar.

Però avui l'anecdota del dia ha sigut quan hem anat al cotxe per menjar alguna cosa, hi ha resultat que el Xavi ha perdut les claus del cotxe i teniem tot a dins, així que avui ha tocat anar al bar de peu de pistes a menjar. Però això no és tot no teniem claus per tornar a casa, així que el pare del Xavi ha tingut que pujar fins a Port del Comte amb la copia de les claus, resumint que quin dia més genial d'esquí, però a la vegada una mica pessat estar-nos esperant fins que arribés el para del Xavi amb les claus. Hem arribat bastant més tard del habitual a casa.




domingo, 22 de febrero de 2009

Ruta potent pel Montseny

Aquest matí he decidit agafar la bici de carretera i anar a fer un parell d'horetes planeres, l'intensió era anar fins a Hostalric i tornar.

Quan he arribat a la benzinera de Llinars he vist un grupet de 4 que anaven en direcció St. Celoni, hi he pensat que bé putser podré anar a roda una estoneta, quan els he atrapat, ostres si algún el conec, hi havia l'Edu Filbà, un tal Francesc, Manel, Pere. m'ha explicat el plan i m'ha agradat sempre és millor anar amb gent que no sol, però a vegades putser sí que és millor anar sol depèn de les companyies jejjejej.
Resumint em pujat cap a Breda on s'ens ha ajuntat un altre beterero i ciclista en Jaume Deumal, llavors hem anat cap a Coll de n'Orri, Arbucies on hem agafat la carretera que puja a Coll de Ravell tot i el patiment del ritme, podiem gaudir del païsatge i d'un dia esplèndit, Les Agudes nevades que semblaven Matterhom. Hem pujat el Coll de Ravell, cadascú més o menys al seu ritme, una vegada a dalt hem anat fins a Espinelves on hem menjat un entrepà de truita i una Coca-Cola la majoria.
Llavors sortint d'Espinelves a l'Edu se li ha ficat al cap de tornar per Collformic i la gent li ha dit que res de res, en Jaume i en Francesc han tornat per on haviem vingut, la resta hem continuat en direcció Viladrau i Seva. Una vegada hem arribat a Seva dels 4 que quedavem, 2 en Pere i en Manel han anat agafar la C-17 que així era tot baixada, i així que només jo i l'Edu hem tornat pel lloc més dur per Collformic, la veritat que hem pujat a un ritme molt bo per mi, un cop a dalt cap avall, per Palautordera, llavors a Llinars he deixat a l'Edu i jo he continuat fins a casa.

Per ser una teórica sortideta curta i planera, al final 4h 20' ,118km, un desnivell de +1860m. així que de curta i planera res de res, la veritat que he arribat bastant cansat, però em pensava que estava pitjor de forma.

viernes, 20 de febrero de 2009

Ordino + Masella Impresionant



Aquest dimecres passat amb l'Alan ens varem escapar, a Andorra per comprovar de primera mà la gran nevada d ela setmana anterior. La veritat que a mida que anavem pujant amb cotxe fins a Ordino, vam quedar sorpresos de la quantitat de neu que hi habia. El dia va començar tapadot i amb vent, però amb el pas de les hores, es va anar aclarint i va quedar un dia esplèndit.





La veritat que vaig gaudir d'uns gruixos que jo no recordo haver-los vist mai, a la part alta uns 3m. de neu i la qualitat exel.lent. Vaig poder gaudir de tot el domini esquiable, i la veritat que hi han pistes de tots els nivells i tots els gustos, i al ser encarada l'estació a cara nord fa que tingui sempre molt bona neu i es conservi més, així que aquest any podrem esquiar fins per la revetlla de St. Joan, tant de bo poguessim.... al final a 2/4 de 5 de la tarda plegava i marxavem cap a l'alberg de La Molina.




Pel que fa dijous doncs vam tornar a esquiar, però aquesta vegada ja en territori català, jo diria que vam anar a esquiar "al pati de casa", perquè la veritat que hi he esquiar moltes hores a Masella i amb la seva qüasi totalitat de pistes obertes fa que tinguis molts racóns, per esquiar i poc coneguts a vegades per la gent, així que vam tornar a gaudir d'un gran dia d'esquí.
























miércoles, 11 de febrero de 2009

2 Dies de neu


Aquest Dilluns i Dimarts passat, amb l'Alan ens hem tornat a escapar 2 dies per tornar a gaudir de la neu que hi ha aquest any, la veritat que amb 7 anys que fa que vaig començar a esquiar, us asseguro que és l'any que la neu i els gruixos, son més considerables, tant pel que fa a La Molina com a Masella, que a les parts altes superen els 2 metres.



Dilluns, varem trobar-nos amb un dia radiant i amb estonetes "una mica de caloreta", la neu estava molt bé, de bon matí vam estar esquiant a La Molina, a partir del migdia varem anar cap a Masella, la veritat que amb el domini Alp 2500(La Molina-Masella) amb casi totes les pistes obertes, temps per aburrir-se no s'en té, amb un domini esquiable que supera els 100 km. tens per triar i remenar.



Una vegada acabada una jornada d'esquí d'unes 7 hores, vam baixar cap a l'alberg, a deixar les coses i llavors varem anar a fer una volta per Puigcerdà, vam anar al llac de Puigcerdà que estava gelat i vam veure els ànecs fer patinatge sobre gel i la veritat és que en saben força, una vegada acabada la volta, vam anar cap a l'alberg a sopar i dormir, l'endemà Dimarts ens esperava una altre jornada d'esquí.



Dimarts ens vam llevar i estava nevant timidament, a la part alta de La Molina hi havia boira, vam esmorzar i cap a pistes, vam començar el dia amb el cel tapat i boira, però mica en mica el cel es va anar destapant, fins a quedar bastant ceré, vam anar a esquiar a la part més oriental de La Molina (Pla d'Anyella) que la neu estava molt bé i llavors al igual que el dilluns cap al migdia varem anar cap a Masella on vam fer pistes, que els altres anys que hi ha poca neu no estàn obertes com , L'Amagada, El Pou de la Neu, la S... aquest dimarts la jornada d'esquí la vam acabar a les 3 de la tarda.

domingo, 8 de febrero de 2009

Aniversari amb plena forma


Aquest matí i ja amb un any més a l'esquena, avui n'he fet 29, he agafat la bici per comprovar com em sentava això de carregar amb un any més, i la veritat que m'he sentit con un nen de 20 anys....

He agafat la burreta de carretera, amb un dia radiant molt de sol però això sí de bon matí fret 1ºC. He anat a fer la Ruta del Pollastre que divendres no vaig poder fer per la pluja. Pujant Collsacreu la veritat es que ja m'he començat a trobar algún grupet, jo anava tot sol al meu aire he pujat Collsacreu, a ritmillo, i notant que anava bé, he baixat cap Arenys de Munt, per anar cap el Pollastre, St. Vicenç de Montalt, la carretera la veritat que és ondulada, i molt divertida de fer, llavors he baixat cap a Mataró, Argentona, he pujat per Parpers on hi havia molt ambient ciclista, he pujat amb bastant de ritme uns 21km/h de mitja , avui em trobava amb molt bones sensacións i això s'ha d'aprofitar, que no sempre es tenen. Llavors he tornat per la variant de Cardedeu a Llinars i cap a casa. Al final m'han sortit 75 km amb 2h 40' a mitja de 28 km/h.

Aquesta setmana ha sigut divertida però intensa a la vegada amb 4 clases d'Spinning i 240 km. de carretera, mica en mica començo a trobar el bon ritme. Ara demà dilluns i dimarts cap a Masella a esquiar.

viernes, 6 de febrero de 2009

Dia de contrastos

Avui, després de les dobles sessións de gimnàs i les 2 classes d'Spinning d'ahir, després de llevar-me, a les 2 del migdia (estic de nits) agafo la bici de carretera amb unes ganes bestials....

Amb un objectiu clar, anar a fer la Ruta del Pollastre d'uns 78 km. Arribo a St. Celoni per anar a fer la ruta i de moment fa sol, vaig cap a Vallgorguina i sobre Collsacreu hi ha un núvol gegant carregat d'aigua..., començo a pujar Collsacreu i em comença a ploure cada vegada més, estic a punt d'arribar a dalt de Collsacreu i em comença a caure aigua i pedra desfeta, la ruta del Pollastre no la puc fer. Ja vaig bastant moll i mirant cap a la banda d'Arenys està pitjor faig mitja volta i cap a casa.... torno arribar a Vallgorguina i ja no em plou, continuo cap a St. Celoni i ja em torna a fer sol quin temps més boig, decideixo continuar cap a Vilalba Saserra, i veig que el temps m'aguanta així que cap a casa serà que NO, vaig per la variant fins Cardedeu, pujo el Collet, baixo cap a Dosrius, que aquí sí que feia poc que acabava de ploure-hi, el terra està molt moll. Llavors he pujat cap a Parpers, he anat cap a La Roca, Granollers, Les Franqueses, en direcció La Garriga, a sobre la hi havia un super núvol més negre que el carbó amenaçant-me.... arribo a La Garriga i em comença a ploure timidament, (ja m'ho pensava que m'enganxaria aquest també), continuo ja cap a casa i el que faltava, i que ens agrada als ciclistes, vent de cara i ja portava 75 km. a les cames, el que he fet es no tindre pressa i arribar amb les millors condicións possibles.

Al final un entrenament de fons de qualitat unes 3h i 15' amb 90 km. i un desnivell positiu de 1035m.

Demà toca Classe d'Spinning i una més que merescut, descans a les aigües del gimnàs i com no al jacuzzi.

miércoles, 4 de febrero de 2009

El retorn amb els craks

Avui he quedat amb els craks ciclistes del poble, amb l'Arnau i el Francesc, quan m'ajunto amb ells normalment sempre es porten bé amb mi, l'únic que gairebé sempre em porten a remolc és el que té l'edat, i un ja es comença a fer gran. Avui treballant de nit m'he aixecat d'hora per poder estar a les 2 del migdia a punt. Hem sortit en direcció Llinars, Cardedeu, he tornat a Llinars per la variant, de Llinars de nou cap a Cardedeu, llavors hem anat cap a Marata, Llerona, La Garriga, hem baixat cap a Vilamajor i hem anar fins a Palautordera, on hem agafat la dracera fins St. Celoni per tornar cap a casa. Pero l'Arnau amb casi 3 hores pedalant no en tenia prou hi ha continuat suposo que avanç del vespre haurà parat.... Al final casi 3 hores pedalant amb sol i vent de ponent, he fet 78 km. que n'he tingut més que suficient jo.