jueves, 27 de septiembre de 2012

Via Ferrada de Les Baumes Corcades


Dimecres passat, amb en Guillem, en Christian i jo, vam anar a fer la Via Ferrada de Les Baumes Corcades a Centelles (Osona)

Després de molt de temps la última vegada el 2007 sense anar a Les Baumes Corcades, i torno amb en Christian i en Guillem, que ha sigut el seu debut a les vies ferrades ha disfrutat moltíssim, i ja té ganes de tornar-hi, i aixó que l'hem fet i ha volgut anar pel Pont Nepalí de 68m. i la variant de la Tosquera.

La primera part es pujem amb 3 trams uns 60m. Aquesta via ferrada va ser inagurada el 2004 i ja l'he feta unes 10 vegades.


Primera presa de contacte



























Les primeres sensacións d'en Guillem amb aquest nou món per ell han estat molt bones.



















Continuem avançant i l'adrenalina va pujant, ens apropem al pont nepalí.
















Arribem al tram més espectacular de la ferrada al Pont Nepalí de 68m. de llargada. on tens que estar molt concentrat i l'adrenalina està al 200%. Com va dir en Guillem després de creuar-lo "La primera part del pont, mires el païsatge i penses amb moltes coses. Quan arribes cap al mig ja no pots pensar amb res més que avançar. I quan arribes al final, penses ja s'ha acabat.."


Jo al Pont Nepalí


En Guillem al Pont Nepalí


En Christian al Pont Nepalí
 
Després del Pont, continuem avançant, ara per una part més fàcil i molt lateral, fins que ens acostem a un altre tram molt esportiu i de molta dificultat la variant de la Tosquera



Arribem a la Tosquera, tenim una pared amb graons i algún una mica separat per donar-li més dificultat, a la part de dalt un desplomat.


Variant difícil de la Tosquera



















Continuem i ens falta l'últim tram amb un parell de desplomats i la famosa escala.



















Després de més de 2 hores penjats per les parets arribem al final de la via ferrada, al cim del Puigsagordi. Després una caminada de retorn amb molt de corriol divertit.































Aquesta via ferrada és juntament amb La Regina (Oliana), una de les més famoses de Catalunya i putser la més concorreguda.

No hay comentarios: