jueves, 14 de mayo de 2009

Caminada al Cap de Creus i Força Barça

Aquest dimecres, amb en Xavi i l'Esteve, teniem decidit anar a caminar al Pedraforca, però amb el temps que no estava massa fi, i vam decidir deixar-ho per un altre dia.
Així que de bon matí vam anar-nos cap a Cadaqués i fer el camí de ronda que porta fins al Far del Cap de Creus. Vam començar a les 8 del matí aproximadament, en direcció nord, vam passar per Port Lligat, una vegada hi vam arribar doncs ens varem despistar amb les senyals del camí de ronda i vam improvitzar doncs una bona estona, tot reseguint la costa, també vam passar per algunes caletes. Al cap d'una bona estona vam recuperar el camí de ronda, vam parar a esmorzar i poc després vam arribar al Far del Cap de Creus, on hi havien alguns turistes però de caminaires només nosaltres.


El retorn a Cadaqués doncs el vam fer seguint la carretera que porta de Cadaqués al Far, que és poc transitada, tot i que alguns trams vam anar agafant el camí de ronda. Una vegada varem arribar a Cadaqués, doncs vam fer una volta pel nucli antic i després vam anar a dinar a Cal Batlle a Garriguella, on vam recuperar les forses.
Ahir doncs va ser un dia rodó, a part de la caminada que va ser molt divertida, doncs llavors només faltava esperar a l'hora de la Final de la Copa del Rei, Vaig baixar a Calella a veure el partit amb la família i amics, i després vam anar a Can Xena, el centre de les celebracións barcelonistes de la població. Com a culé que sóc doncs al principi vaig patir com tothom, però amb el futbol que estem fent aquesta temporada, doncs ens mereixiem guanyar i amb gran gols, així que Moltes Felicitats a tots els culés i FORÇA BARÇA

No hay comentarios: