sábado, 23 de mayo de 2009

Caminada a Núria


Avui a tocat caminada, a 2/4 de 8 del matí ens hem trobat a Torelló, l'Edu, la Mercè, la Roser, l'Anna Serrat, en Sergi, la Maribel, l'Anna, la Laura, la Carme, la Silvia i Jo. Hem agafat els cotxes fins a Queralbs. Una vegada allà doncs tocava anar agafar el camí que puja fins a Núria.



Hem començat a caminar i el dia estava una mica tapat, i fins hi tot ens han caigut algunes gotes mal contades, que han anat bé per no passar calor, el primer tros pujada ens l'hem agafat amb ganes, i hem decidit afluixar el ritme ja que anant 11 persones els ritmes de caminada son diferents, i es tracta de pujar tots junts, una vegada hem acabat aquest primer tros, hem baixat un tros nou que han fet que es baixen unes 180 escales (l'Anna Serrat, s'ha dedicat a contar-les), que son de bastant mal fer e irregulars els escalons, llavors hem continuat i hem fet una paradeta al Pont del Cremal on hem esmorzat.

Després d'esmorzar hem continuat amunt, tot gaudint del fantàstic païsatge de la zona i on el riu de Núria baixava molt carregat d'aigua i espectacular de veure, em pogut gaudir durant el trajecte dels salts d'aigua del Sastre i el de la Cua de Cavall. Al cap d'una estona de caminada hem pogut gaudir d'un tros planer que ha anat molt bé, per recuperar forses i agafar l'últim tros de pujada fins a Núria.

Una vegada hem arribat a dalt les típiques fotos, i llavors hem anat a fer una mica el dominguero per allà, també hi han hagut nenes que han anat a visitar la olla i la campana de Núria. La veritat es que hi havia bastanta gent però poca que hagués pujat a peu, la resta amb el cremallera, que és més car i més comode que pujar caminant, però els qui ens encanta gaudir de la muntanya doncs pujar a peu està molt millor, però això sí és més cansat. Després hem dinat a la gespa de pic-nic, i després de dinar alguns i algunes han fet migdiada, i hem pogut prendre el sol una mica, una vegada acabada la migdiada, doncs ha tocat baixar fins a Queralbs i on evidenment, ens hem cansat molt menys, al final entre baixada i pujada uns 13 km. hem estat entre pujar, baixar i fent paradetes curtes unes 5 hores.


Ara ja només em toca reposar que demà toca un dia dels que m'agrada a mi de Btt, dels potens.




No hay comentarios: