domingo, 9 de agosto de 2009

Caminada Pel Montseny



Després d'una setmaneta, de descans total esportivament parlant, doncs avui juntament amb l'Angel, ens hem escapat a tocar de casa, concretament al Montseny.


La sortida d'avui, més que tot ha estat diferent ja que avui he estenat, un nou company de batalles, un GPS en concret un Garmin eTrex vista HCX, així que després de fer la ruta amb l'ordinador, ha tocat dur-la a terme amb el gps.



Sortim de la Font de Passavets, molt aprop de Sta. Fe del Montseny, sortim en direcció cap al turó de l'home, tot gaudint d'un bon dia per anar a caminar, i gaudint de les ombres de faig, al cap d'una horeta de caminar, arribem al cim més alt del Massís del Montseny, el Turó de l'Home situat a 1712m., lloc on fem algunes fotos, consultem gps, esmorzem i som-hi, ara toca cap a Les Agudes, cim situat a una mitja horeta del Turó de l'Home, arribem a Les Agudes de 1706m., Una vegada allà, reculem fins el Coll de Les Agudes i agafem un camí que m'havia marcat per serguir amb el Gps, i m'ha donat la casualitat que és el mateix que es baixa, fent la Travessa del Montseny, molt divertit i bastant fresat, a mig camí trobem la Font de Briançó, paradeta traguet d'aigua i avall, on seguint el "track" arribem de nou al punt d'inici de la caminada d'avui.



Caminada de uns 8.5 km. i uns 500 m. de desnivell, fets amb poc més de 3 horetes.


Ara ja toca després de la sortida d'avui torna tocar agafar el meu ritme esportiu habitual, així que demà toca tornar agafar la bici, que fa uns dies que no l'agafo i ara en torno a tenir moltes ganes.

No hay comentarios: