jueves, 27 de agosto de 2009

Pujada al Sui i fent pole personal

Fa qüestió d'un mes, l'Esteve va pujar al Sui (cim situat al Pal de la Calma) i per mi, va pujar amb un super temps, caminant, d'una hora i mitja, a mi em va semblar que era molt dificil, de fer un temps com aquest, jo la vegada que he pujat més ràpit 1h 50', val a dir que amb les nostres caminades mai es va corrent.

Avui a les 7 amb punt m'he desplaçat amb cotxe, amb l'Esteve fins a prop del pantà de Vallfornès, lloc on començava el repte d'avui. Deixem el cotxe a falta d'un quilòmetre de l'aparcament de sota el pantà, així escalfem avanç de la pujada de la presa, comencem a pujar a bon ritme la primera pujada, llavors un tros de pla tot vorejant el pantà, enfilem per la Baga d'en Cuch, on amb unes més que bones ombres, podem pujar a bon ritme, arribem al creuament del castanyer i enfilem cap a Palestrins, pel Mortirolo d'aquestes contrades, avui a diferència d'altres dies, avui toca a peu , sovint el pujo amb bici, en aquest tram hi ha alguna rampa que supera el 23%, es a dir pujada pura i dura. Arribem a Palestrins amb molt bon ritme i ja estem per sobre dels 1000m. d'alçada, i enfilem el tram final primer el corriol del Sui i després la trialera, al final arribem al Sui i POLE 1 hora 31 minuts, per superar els 875m. de desnivel positiu i uns 7 km. de recorregut, jo crec que per pujar caminant és un molt bon temps.

Una vegada a dalt hem esmorzar, i reposat una estoneta. I de nou som-hi cap avall, ara ja sí que s'han acabat les "carreres de caminar", ara per variar una mica baixem pel sector de Palestrins, i agafem el corriol que ens porta fins a Can Cuch, on properament s'hi obrirà un l'hotel rural de categoria. Continuem avall fins la presa, posteriorment fins el cotxe al final ens han sortit uns 16 km. i unes 3 horetes de caminada. Ha sigut un bon estrenament per preparar Carros de Foc, la pròxima setmana.

No hay comentarios: