jueves, 1 de octubre de 2009

Doble Sessió de Btt



Aquest matí m'he llevat amb moltes ganes de bici, així que ràpidament he esmorzat, he agafat la bici de muntanya, i m'he anat, al que a la zona és coneix, com anar a fer un St. Elies.


Així que he anat cap a St. Pere, he començat a enfilar muntanya amunt, al ritme de la musiqueta del mp3, tot gaudint del païsatge i d'un bon matí, la veritat que avui no he anat a fer temps ni molt menys, sinó a gaudir d'un matí fent un dels esports que més m'agraden. He pujat per Terra Blanca, Can Planell, llavors he arribat a la Font del Borrell, posteriorment he enfilat un dels trams més durs de la pujada, la coneguda pujada dels castanyers, llavors tot pujant més suau, he arribat de St. Elies, on hi dominava una pau i un silenci, dignes d'un bon lloc per descansar una estona i així ho he fet, he fet unes quantes fotos, i fins hi tot m'he estirar a l'herba una estoneta.
Després doncs, de St. Elies a St. Pere, tot baixada.

La primera sessió del dia he fet 1h 15', uns 24 km. i un desnivell de 760m.

Ara ja només faltava carregar les piles, reposar una estona i som-hi

Després del ruixadet que ha fet a l'hora de dinar, a 2/4 de 4 de la tarda havia quedat amb l'Stephan i el Sergio Martín, per anar a fer una volta amb la Btt, com que estava ruinejant doncs hem decidit, "anar cap on semblava que menys hi plouria", així que hem anat a fer una volteta cap a la Torre del Moro, per la banda de Llinars i Cardedeu, la veritat que ha sigut una estona molt divertida, plena de corriols i alguna trialera, però hem quedat ben molls, durant gairebé tota l'estona no ens ha parat de ploure, així que hem arribat a casa ben molls.

La segona sessió del dia hem fet 1h 45', 25 km. i de desnivell 460m.

Així que jo avui crec que agafaré el llit ben a gust.

No hay comentarios: