martes, 27 de octubre de 2009

Ruta del Pollastre amb guarnició


Aquest matí, he quedat amb l'Stephan i el Pere Lopez, per fer una sortideta amb la bici de carretera, aprofitant que tenim uns dies de festa, s'ha d'aprofitar per gaudir de la bici sense tindre que dependre de l'hora.






La ruta que hem fet en aquest matí d'un dimarts bastant núvol ha estat la següent. A 2/4 de 9 del matí, hem quedat a la benzinera de Llinars, i llavors hem anat cap a Vallgorguina, per pujar el port de Collsacreu, iposteriorment anar cap a la banda de la costa, una vegada Arenys de Munt, hem agafat la carretera que ens ha portat al Coll del Pollastre i passant per St. Vicenç de Muntalt, aquesta carretera és molt distreta de fer i té bones vistes al mar. Després cap a Mataró, i llavors hem pujat cap Argentona i anar a buscar la carretera de la Collada de Parpers. Una vegada a dalt doncs cap avall, per tornar-nos endinsar cap el Vallès Oriental i on hem anat allargant la ruta.








En una rotonda molt propera a Granollers, l'Stephan ha patit una punxada a la roda del darrera, això li ha passat perquè anava massa d'estreno avui, rodes noves, cadena, pinyonera, pneumàtics... a partir d'aquí doncs una mica de trencada de ritme, que el que l'ha patit ha estat l'Stephan, que havia punxat la bici i ara era ell que s'ha desinflat de cop, com diriem en l'argot ciclista, ha tingut una pajara, que jo diria que més que una pajara, ha agafat un bon aguilot, mai l'havia vist tant fotudot amb bici.

Hem continuat cap a les Franqueses, La Garriga, Canoves, que s'ens ha fet eterna la carretera amb el ritme que portavem, però és normal quan passen coses d'aquestes, passen poc però passen. Llavors quan hem arribat al encreuament entre Cardedeu i St. Antoni, el Pere ha continuat cap a St. Antoni i jo he anat amb l'Stephan fins a Cardedeu, on l'he deixat hi he tornat per Llinars cap a St. Antoni. M'han sortit poc més de 4 hores amb 105 km. i un desnivell de 1260m., ha sigut una bona sortida de fondo. Ara ja després del dinar una merescuda migdiada i després.......Spinning i Jacuzzi seria una bona opció, per aquesta tarda vespre.

No hay comentarios: