miércoles, 7 de octubre de 2009

La Ruta dels 4 Portets

Després d'uns dies de relax ciclisticament parlant, ahir vaig sortir amb la Btt a fer una volta per, Vilamajor i St. Pere, va ser una horeta i mitja i 30km.

Aquest matí ha tocat llevar-se d'hora, esmorzar i som-hi, avui portava al cap, fer algo curt però intens.

A 1/4 de 10 del matí, he sortit amb la bici de carretera a fer els 4 portets, arribant a Llinars, ja m'he enfilat pel primer dels 4, Can Bordoi amb la primera rampa al 12%, que ja et fa despertar les cames i les pulsacións, l'he pujat a un ritme còmode i sense forçar, una vegada a dalt cap a baix a Dosrius, per anar a buscar el port més llarg de tots el d'Òrrius.
La primera part l'he pujat amb potència, és a dir amb el plat gran i on les pulsacións anaven altes entre 173-178 ppm, una vegada al poble d'Òrrius un petit descens, per enfilar la última part de port, aquesta l'he feta amb el 39 (petit) una vegada a dalt paro el crono i 17' 58" a mitja de 21.8 km/h, i 166 ppm de mitjana per mí, un gran temps de pujada.
I com és habitual després de pujar, ràpida baixada fins a La Roca, per tornar a enfilar-ne un altre ara toca Parpers, on aquest si que l'he pujat tot a plat, a una mitja de velocitat de 24.5km/h, la veritat que avui em trobava molt bé i això s'ha d'aprofitar per apretar-me una mica. Després de Parpers una baixadeta de 3.5 km i després terreny semi-planer fins a Dosrius on passat el poble ja m'esperava l'últim portet del dia El Collet, el més curt de tots i que també l'he pujat a plat, després del Collet de nou cap a casa.

He fet 55 km., de mitja 29.2 km/h, mitja de pulsacións 147ppm, un desnivell de 875m. i amb un temps de 1h 52'.

No hay comentarios: